Thursday, 28 April 2011

kEnaNgAn TeRinDah



Salam hari khamis...


First sekali aku xtau nk kongsi cerita ape ari ni dgan korang semua.Bila aku dduk wt keje ni tibe² aku bkak la "baby"aku yg xpnah nk pnuh² ni ha(external)...aku pun blek²  r isi dalam "baby" aku ni...mule² tgok hasil work² zaman aku blajar pastu movie n mcm² la dh bnyak sngat aku pn xtau nk tgok ape lg...tp yg last sekali aku tgok gambo²..aku pn terjumpa la folder gambo time study...rndu siot ngn kawan²...


Yg paling bestnye aku dh belek² gambo 2 aku terjumpa la plak 1 gambo ni...aku trus ketawa tebahak²...nk tau np?biase la klu dh budak 'GRAFIK' otak pn gile² kn ada je idea yg nk wt semua orang ketawa..

Ni la rupe bdak grafik yg kreatif...

Comel sungguh kawan² aku ni...hehehhee aku pn x tau ble gambo ni diambil...biase la klu dah suke bergambo ape² gaye pun boleh...hahahahaha...klu nk tau habbit kiteorang sekelas ni adalah bergambo pantang sape yg bwak kamera msti nk posing..tgok la mcm ni sebenarnye nk p SSM nk booking untuk wt lawatan tp akhirnye duduk kt luar posing dulu...2 la yg jd rupe begini...

Sampai bile² pn aku xbleh lupe kenangan ni sebab sekarang ni dh abes belajar n semua dh kerja susah nk jumpe lg...klu nk jumpe pn time konvo nnti je la kn...aku rindu sngat ngn member² aku ni la...huhuhu

8 comments:

  1. Hahaha mamat yang tengah cari spek hitam tu paling 'KOOL'.. ;DD

    ReplyDelete
  2. cool la sngat...aku kt blakang die lg cool la....hhaahahhaa

    ReplyDelete
  3. ak pon suke begambo. tapi tiap kali lepas snap, mesti ak review. dan kebiasaanya banyak yang ak delete balik. ak tak fotogenik lah. erph!

    ReplyDelete
  4. heidi shafiq : tq bro...

    melody mocker : xpe la untuk suke suki smpan je gambo yg xcntik...yg pntg suke begambo kn...

    ReplyDelete
  5. Hehehe.. Orang kalau dah kool nampak muka sikit camtu pun dah cantik dah gambar kan.. ;P

    ReplyDelete
  6. heheheehe time kasih la usop ckap saye cantik...klu xde gambor saye kt ctu msti xjd kn...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...